Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

Barcelona tindrà la seva Summer League de bàsquet

L'European Basketball Academy Barcelona (EBAB) ha donat a conèixer aquest divendres una iniciativa privada de tecnificació i perfeccionament adreçada als jugadors que vulguin aprofitar l'estiu per progressar

L'European Basketball Academy Barcelona (EBAB) ha donat a conèixer aquest divendres una iniciativa privada de tecnificació i perfeccionament adreçada als jugadors que vulguin aprofitar l'estiu per progressar. El projecte, que inclou una Barcelona Summer League, s'ha donat a conèixer al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà.

"Hem barrejat cap i cor en un projecte que ens il·lusiona i que ens apassiona", resumeix Xavier Bassas, el director general d'EBAB. "Volem impulsar un canvi de cultura en la mentalitat del jugador europeu, que ha de començar a entendre que invertir en tecnificació i perfeccionament significa créixer i avançar en la seva carrera esportiva i professional", afegeix.

Joan Creus, director esportiu del Barça, i Jordi Martí, director esportiu del Fiatc Joventut, han assistit a la presentació, que ha reunit jugadors, entrenadors i representants.

La proposta tindrà entrenadors del prestigi d'Aíto García Reneses, Pedro Martínez, Joan Plaza, Salva Maldonado, Ricard Casas, Alfred Julbe, Trifón Poch, Aleix Duran, Agustí Julbe i Carles Duran. El treball físic, que estarà dirigit al gest tècnic, serà feina de Dani Moreno. L'aprenentatge emocional comptarà amb professionals com Montse Cascalló o Xesco Espar. A més, els jugadors tindran la supervisió mèdica de Toni Bové i Víctor Láinez.

"El nostre mètode, anomenat EBAB 360º, és innovador", explica Xavier Bassas. El període d'aprenentatge per als jugadors joves (Pro Summer Stage) es realitzarà el 26 de juny al 9 de juliol i costarà 1.500 euros. La proposta pensada per als jugadors d'elit (Pro Elite Summer Stage) es realitzarà el 10 al 25 de juliol i costarà 2.500 euros. En total, els organitzadors aspiren a captar 80 jugadors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF