El Liverpool i el Chelsea es reparteixen els punts a la Premier (1-1)

El Manchester City juga aquest diumenge al camp del Huddersfield Town

T.p.
Salah no ha celebrat el seu gol contra el Chelsea

BarcelonaEl Liverpool ha perdut una bona oportunitat per enfilar-se fins a la quarta posició de la Premier League després d'empatar a 1 amb el Chelsea, vigent campió, a Anfield. Un gol de Mohamed Salah a la segona part (min 65) ha posat per davant els 'reds'. El jugador d'Egipte no ha celebrat el gol perquè abans havia jugat amb el Chelsea. William, però, ha empatat al final, un empat que permet al Chelsea seguir tercer amb 26 punts. El Liverpool queda cinquè amb 23 punts.

Pel mig, quart, queda el Tottenham Hotspur de Pochettino després d'empatar a Wembley amb el West Bromwich Albion (1-1). Harry Kane ha marcat el gol local. Si l'Arsenal guanya aquest diumenge al camp del Burnley, els 'gunners' seran quarts. La golejada del dia és la del Watford per 0-3 al camp del Newcastle de Rafa Benítez.

El Tottenham ha punxat a casa

El Manchester United de José Mourinho, segon a la classificació, ha patit de valent per derrotar el Brighton & Hove Albion per 1-0 a Old Trafford, amb un autogol de Dunk (min 66). Ibrahimovic ha jugat a la segona part el seu segon partit de la temporada. Els 'red devils' ocupen la segona posició amb 29 punts, cinc menys que un Manchester City que juga aquest diumenge al camp del Huddersfield Town (17.00 h).