Esports 13/12/2018

El Palma Futsal es classifica per a quarts de final de la Copa del Rei amb una victòria (1-2) a Santa Coloma

Els mallorquins varen resoldre el partit a la primera part amb gols de Nunes i Catela

Juanmi Mas
El Palma Futsal es classifica per quarts de final

PalmaEl Palma Futsal segueix endavant a la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar 1-2 a la pista del Santa Coloma. Els mallorquins accedeixen als quarts de final de la competició per cinquena vegada en la seva història. Els balears varen resoldre l'eliminatòria en la primera part exhibint una gran efectivitat en un partit amb poques ocasions davant la porteria rival. Un gol dels catalans a les acaballes del matx va servir per posar emoció als darrers minuts del partit. Amb aquesta victòria els balears estan a una passa d'accedir a la final a quatre que aquesta temporada estrena la competició amb un nou format.

L'entrenador del Palma Futsal valorava la classificació de l'equip per jugar els quarts de final. "Cal destacar la capacitat de sofriment que ha tingut l'equip després de rebre el gol però aquests partits són així i es tracta de guanyar", va dir Antonio Vadillo.

Industrias Santa Coloma: Cristian, Uri Santos, Cardona, Corso i Ximbinha. També varen jugar Pol Pacheco, Verdejo, Maico, Álvarez i Talles.

Palma Futsal: Nico Sarmiento, Lolo, Joao, Taffy i Mati Rosa. També varen jugar Diego Nunes, Lolo, Joselito, Tomaz, Catela i Paradynski.

Gols: 0-1 Diego Nunes (min. 9); 0-2 Catela (min. 13); 1-2 Ximbinha (min. 31).

Lloc: Pavelló Nou de Santa Coloma.