ALPINISME
Esports 06/09/2016

Òscar Cadiach intentarà de nou l'ascens al Broad Peak

L'alpinista tarragoní tornarà a provar a l'octubre l'ascensió a l'últim 8.000 que li falta per completar els catorze, aquest cop amb el suport de l'equip grana

Ara
1 min
Òscar Cadiach amb Josep Maria Andreu a la gespa del Nou Estadi

BarcelonaÒscar Cadiach tornarà a intentar aquest octubre l'ascens al Broad Peak, l'últim 8.000 que li falta per completar els catorze cims superiors a aquesta altura, però aquest cop s'emportarà la bandera del Nàstic de Tarragona. El club grana i l'alpinista han firmat un acord per a la pròxima expedició de Cadiach. Una col·laboració que han rubricat el president Josep Maria Andreu i el mateix alpinista a les instal·lacions del Nou Estadi. Fruit de l'acord, l'alpinista tarragoní portarà els emblemes del Nàstic en l'últim intent de fer aquest cim.

Aquest agost Cadiach va desistir de completar els 8.047 metres del Broad Peak. El mal temps i l'acumulació de la neu van impedir que fes cim a falta de 300 metres per arribar. Aquesta serà la quarta ocasió que el tarragoní prova de pujar l'últim dels catorze 8.000 que li falta.

Aquesta no serà la primera vegada que l'alpinista porta emblemes del Nàstic en una expedició; ja ho va fer a la del 2007 a l'Island Peak, al Nepal. Però la relació de Cadiach i el club grana no s'acaba aquí, perquè el tarragoní consta al llibre dels 100 anys del club, ja que va jugar en diverses categories de la secció de bàsquet.

stats