Barça

Nico seguirà creixent jugant cedit al València

El Barça amplia el contracte del gallec fins al 2026 abans de deixar-lo marxar a Mestalla

T.P.
2 min
Nico González celebrant un gol amb la samarreta del Barça.

BarcelonaNico González jugarà a les ordres de Gennaro Gattuso aquesta temporada. El migcampista blaugrana, conscient de la forta competència al primer equip blaugrana, ha acceptat marxar un any cedit al València després de les converses entre els dos clubs i de rebre la trucada del tècnic italià, que li ha deixat ben clar que el veu com a titular cada cap de setmana. L'acord s'ha anunciat aquest dissabte i contempla una renovació de Nico fins al 2026 amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions. No hi ha cap opció de compra per part txe.

Als 20 anys, el futbolista gallec va parlar amb Xavi Hernández per intentar saber quin rol tindria aquesta temporada al Camp Nou. El tècnic vallesà li va deixar clar que confia molt en ell però que no podia garantir-li jugar sempre en un equip amb futbolistes del nivell de Pedri, Gavi, Busquets, De Jong, Kessie o un Pjanic que conservarà la plaça a la plantilla. Així doncs, el fill de Fran, el gran ídol del Deportivo de la Corunya dels anys 90, ha pactat un any de cessió a un equip de primer nivell per poder seguir creixent com a professional.

El Barça, però, vol deixar clar a Nico que confia en ell de cara al futur i ha parlat amb el seu representant, el portuguès Jorge Mendes, per ampliar-li el contracte quatre anys més. Nico marxa al València sense opció de compra per part d’un club que acaba de vendre una de les seves grans estrelles, el portuguès Gonçalo Guedes, però que no pot fer grans inversions a nivell de fitxatges. Gattuso havia demanat reforçar el mig del camp per poder aspirar a les competicions europees. I la solució per a totes les parts ha sigut la cessió de Nico.

stats