Futbol - Mundial Femení França 2019

França ja prepara el Mundial 2019

Aquest dissabte se celebrarà el sorteig entre les 24 participants. Espanya esperarà al bombo 2

Dissabte el futbol femení centrarà les seves mirades a La Seine Musicale, on a partir de les 18 h es farà el sorteig del Mundial de França 2019. Serà el punt de partida d’un compte enrere emocionant fins al 7 de juny, quan el Parc dels Prínceps de París acollirà el partit inaugural de la gran cita mundialista. Grenoble, El Havre, Lió (on es jugaran les semifinals i la final), Montpeller, Niça, Reims, Rennes i Valenciennes seran les altres 8 ciutats seus a part de la capital francesa.

Contra qui jugarà França el primer partit del Mundial es resoldrà demà. L’amfitriona sap que ocuparà un lloc destacat del bombo 1, on comparteix privilegi amb els Estats Units, Alemanya, Anglaterra, el Canadà i Austràlia. Espanya, tot i que ha anat guanyant posicions en el rànquing FIFA els últims anys, tindrà plaça al bombo 2, amb el Brasil, el Japó, i les europees Holanda, Suècia i Noruega.

D'entre les 24 participants, destaca el debut de Xile, Jamaica, Escòcia i Sud-àfrica, i la possibilitat que ja a la fase de grups es vegi un dels clàssics de les últimes grans cites internacionals: un Estats Units - Japó. Nord-americanes i asiàtiques s'han repartit èxit en les últimes dues finals.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF