La Vuelta
Esports 15/09/2013

La Vuelta de Chris Horner es tanca amb la segona etapa de Matthews a la Castellana

El jove esprintador australià supera amb facilitat Tyler Farrar a l'esprint. El podi final, encapçalat per Horner, estarà format per Nibali i Valverde, amb el Purito quart

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaMichael Matthews (Orica-GreenEdge) ha guanyat l'última etapa de la Vuelta a Espanya 2013, acabada a l'esprint al passeig de la Castellana de Madrid. El jove australià ha sumat la seva segona etapa en el seu debut en grans voltes, i haurien pogut ser més si la cursa hagués permès més arribades a l'esprint.

A la vegada, el final ha fet oficial l'històric triomf final del veterà Chris Horner (RadioShack), que als seus 41 anys i 10 mesos es convertirà en el vencedor d'una gran volta de més edat de la història. Al podi l'acompanyaran Vincenzo Nibali (Astana) i Alejandro Valverde (Movistar), mentre que el català Joaquim Rodríguez, que es va endur l'etapa del Naranco, serà quart.

El mallot verd de la regularitat serà per a Valverde, la muntanya se l'ha endut el francès Nicolas Edet (Cofidis) i Euskaltel-Euskadi ha guanyat la classificació per equips, en l'any de la seva desaparició en la forma que ha tingut els últims 20 anys. L'any vinent continuarà, renovat, després de la compra de la seva llicència per part del pilot de F-1 Fernando Alonso.

Classificació general final:

1r Chris Horner (RadioShack) 84 h 36' 04"

2n Vincenzo Nibali (Astana) a 37"

3r Alejandro Valverde (Movistar) a 1' 36"

4t Joaquim Rodríguez (Katiuixa) a 3' 22"

5è Nicolas Roche (Saxo-Tinkoff) a 7' 11"

6è Domenico Pozzovivo (Ag2r La Mondiale) a 8' 00"

7è Thibaut Pinot (FDJ.fr) a 8' 41"

8è Samuel Sánchez (Euskaltel) a 9' 51"

9è Leopold König (NetApp-Endura) a 10' 11"

10è Dani Moreno (Katiuixa) a 13' 11"

stats