El Mallorca surt victoriós d'Albacete (0-1)

Un gol d'Amath Ndiaye permet sumar tres punts d'or als balears

ARA Balears
Amath i Cufré celebren el gol de la victòria del Mallorca.

PalmaNova passa de gegant del Mallorca en el seu camí per aconseguir l'ascens a Primera. Els homes de Luis García Plaza han sumat tres punts d'or davant l'Albacete (0-1), en un partit en què el gol d'Amath Ndiaye en el minut 58 ha estat suficient per mantenir la ratxa victoriosa dels balears.

No ha estat un xoc fàcil per als vermells, tot i que des del minut 36 de la primera part han jugat amb superioritat numèrica per l'expulsió del defensa de l'Albacete Nicolás Gorosito. Els manxecs, que dels darrers 15 punts n'havien sumat 13, han sabut defensar-se i tancar els espais a un Mallorca que fins gairebé a l'hora de partit no ha trobat el camí del gol. Amath, amb xut ajustat al pal, ha fet l'única diana del matx. L'Albacete ha pogut empatar a les acaballes, però Álvaro Jiménez ha errat un penal comès per Salva Sevilla.

Amb aquest nou triomf, el Mallorca, que encara no ha perdut cap partit enfora del seu estadi, es confirma com el millor equip visitant de la lliga. Els balears, que continuaran líders una jornada més, rebran la setmana vinent l'Espanyol de Vicente Moreno. Un duel entre rivals directes que pot ser determinant en la lluita per l'ascens a Primera.