Esports 08/05/2021

El Mallorca empata davant el Màlaga i s'acosta un poc més a l'ascens

Un gol de Lago Junior al minut 30 de partit permet sumar un punt d'or als balears

ARA BALEARS
Salva Sevilla, amb un jugador del Màlaga.

PalmaEl Mallorca està un poc més a prop de Primera Divisió. Tot i poder sumar només un punt en la seva visita davant el Màlaga, els homes de Luis García Plaza mantenen un avantatge de sis punts amb el tercer classificat, l'Almeria, quan només falten quatre partits perquè finalitzi la temporada.

Els vermells han començat el xoc malament. En el minut 10 el Màlaga s'ha avançat en el marcador després d'aprofitar un penal comès per Brian Oliván. A partir d'aquí, el Mallorca s'ha refet i ha començat a generar perill sobre la porteria rival. Amb un gran Salva Sevilla en el control del joc i la profunditat d'Amath i Lago Junior, els homes de Luis García Plaza començaven a dominar de ple el partit.

Tant és així, que a la mitja hora Lago Junior aprofitava una bona centrada de Joan Satre per fer l'1 a 1 amb una gran rematada amb el cap. L'empat feia justícia al marcador i la primera part acabava amb clar control mallorquinista.

A la segona meitat s'ha viscut un partit pràcticament idèntic al de la primera: amb un Mallorca dominador i un Màlaga que sortia a la contra, però sense generar perill a la porteria de Manolo Reina. Tot i això, el marcador ja no es mouria més i els balears sumen un punt que pot ser d'or per aconseguir el gran objectiu de l'ascens.

La pròxima jornada el Mallorca rebrà la visita de l'Alcorcón. Un duel que es disputarà diumenge que ve a les 21.30 h i que suposarà una nova oportunitat per aproximar-se, encara més, a l'ascens. En cas que els de Luis García Plaza sumin els tres punts i l'Almeria i el Leganés perdin el seu partit, el Mallorca seria nou equip de Primera Divisió de manera matemàtica.