Esports 02/05/2015

El Madrid sobreviu a Sevilla gràcies a un 'hat trick' de Cristiano (2-3)

Els blancs sumen els tres punts i segueixen a dos punts del Barça

Albert Llimós
Cristiano celebra el gol davant de Chicharito i Marcelo / MARCELO DEL POZO / REUTERS

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha agafat a l'estat de forma de Cristiano Ronaldo per guanyar a Sevilla i seguir viu a la Lliga. El portuguès ha marcat els tres gols en el triomf 2 a 3 dels madridistes al Sánchez Pizjuan. Amb la victòria a terres andaluses, els de Carlo Ancelotti segueixen a dos punts del Barça. El Sevilla ha pogut empatar als minuts finals, però primer Casillas i després el pal han evitat el gol del conjunt d'Unai Emery.

El partit ha començat amb un intercanvi de cops constant, amb tots dos equips ensenyant les urpes. Cristiano l'ha tinguda en un remat que ha salvat 'in extremis' Sergio, i la rèplica l'ha tinguda Reyes, que no ha arribat a una centrada al segon pal quan Iker Casillas estava superat. El duel s'ha desequilibrat després de la decisió d'Unai Emery de no canviar Krychowiak, que s'ha trencat el nas en una topada, i el tècnic del Sevilla ha preferit esperar i no canviar-lo mentre els serveis mèdics l'atenien. El polonès ha estat vuit minuts fora del terreny de joc, però Cristiano Ronaldo n'ha tingut prou amb un per marcar dos gols. El primer al minut 36 després d'una precisa centrada d'Isco, i el segon al 37 després de caçar una pilota pentinada per Chicharito. El portuguès ha estat qui més ha cregut en la jugada, i ha allargat la cama i s'ha anticipat al porter andalús. Quan el partit semblava arribar al descans, una jugada d'Aleix Vidal al temps afegit ha acabat amb Sergio Ramos llençant-se a terra per escombrar. El central madridista, que aquest dissabte ha jugat de mig per davant de Varane i Pepe, ha comès penal sobre l'atacant català del Sevilla. Bacca ha superat Casillas des dels onze metres i ha tornat a posar els d'Emery al partit.

A la represa, el Sevilla ha sortit amb força i M'Bia ha rematat un córner que ha sortit fregant el pal. Toni Kroos, des de la distància, ha buscat la rèplica sense fortuna. Carlo Ancelotti ha mogut fitxa i ha posat Gareth Bale en el lloc del davanter mexicà. El canvi ha donat fruit de manera fulgurant: el gal·lès retalla cap a dins, centra al segon pal i Cristiano Ronaldo certifica el seu 'hat trick' amb un grandíssim cop de cap, tot i estar escorat, bombejant la pilota per sobre de Sergio. El portuguès ha celebrat el gol amb el seu entrenador a la banda.

El Sevilla no s'ha donat per vençut i al minut 79 ha retallat distàncies mitjançant Iborra, que ha rematat una gran incorporació d'Aleix Vidal per banda dreta. En una jugada confusa a l'interior de l'àrea, Gameiro i Denis Suárez han tingut l'empat a tres, però primer Casillas i després el pal han evitat que la Lliga caigués gairebé de manera definitiva del costat del Barça. A l'últim minut, Iborra l'ha tornada a tenir, però ha arribat molt just a la rematada i Casillas ha evitat el gol.