LIGA ADELANTE
Esports 18/04/2015

El Llagostera visita Tenerife amb l'objectiu de donar força al seu somni

L'equip de Raúl Agné encara no ha garantit la permanència a Segona

Efe
2 min
Una acció del Llagostera-Tenerife / UE LLAGOSTERA

LlagosteraEl Llagostera, la revelació de la temporada i que somia amb jugar la promoció en la seva primera temporada al futbol professional, visita un Tenerife que vol deixar lluny la zona de descens.

Els catalans no van poder passar de l'empat a casa la setmana passada davant un rival de la seva lliga com l'Alcorcón i van desaprofitar així l'oportunitat de ficar-se de ple en la lluita pels 'play-off' d'ascens, que ara tenen a dos punts. Els de Lluis Carrillo, que mantenen el seu dolç moment de forma, esperen treure alguna cosa positiva que els permeti mantenir la ratxa de partits invictes, deixar gairebé sentenciada la permanència i a la vegada seguir somiant amb l'ascens.

Carrillo no podrà comptar amb els defenses Jorge i Enric Pi i el migcampista Tarradellas, que ja estaven tocats, i a més s'afegeix aquesta setmana a la llista de baixes Jordi Masó, que va patir un cop en l'últim partit i s'ha entrenat al marge dels seus companys aquesta setmana. D'una altra banda el tècnic del conjunt gironí recupera Pedro Alcalá que no va poder enfrontar-se a l'Alcorcón per sanció i que tornarà a l'eix de la saga. Queden fora per decisió tècnica Barnils, Moragón i Valho.

Els canaris afronten el xoc després de tres partits sense guanyar i després de veure truncada la seva ratxa de vuit jornades sense perdre, mentre que els catalans són l'equip de moda de la Lliga Adelante, han sumat 23 dels últims 30 en joc i tenen la sisena a plaça a tir de pedra. Serà un partit entre dos dels equips amb menys punteria de la Segona Divisió, doncs catalans i canaris estan entre els tres equips de la competició que menys gols han marcat en tota la temporada.

El Tenerife, que ve de perdre contra el Deportivo Alavés, recupera per al partit dues de les seves peces claus com el migcampista Vitolo, i el seu màxim golejador, Diego Ifrán, encara que el concurs del davanter uruguaià, que segueix arrossegant molèsties físiques, no està garantit. Amb el dubte del sud-americà en l'atac, el principal interrogant de l'equip canari estarà a la banda esquerra, demarcació que acostuma a permutar Raúl Agné i en la que poden jugar Crist Martín, Juan Carlos Real o Cristo Díaz.

Raúl Agné ha insistit durant la setmana en el missatge que, malgrat la derrota a Mendizorroza, va sortir satisfet de la posada en escena del seu equip, encara que ha posat èmfasi en la necessitat de millorar els registres golejadors.

Alineacions probables:

CD Tenerife: Dani Hernández; Moyano, Carlos Ruiz, Albizua, Cámara; Vitolo, Aitor Sanz; Suso Santana, Cristo Martín; Diego Ifrán i Maxi Pérez.

UE Llagostera: René; Aimar, Alcalá, Ruymán, De Los Reyes, Pitu, Jordi López, Querol, Ríos, Sergio León; i Juanjo

Àrbitre: David Pérez Pallas (Comitè Gallego).

Estadi: Heliodoro Rodríguez López.

Hora: 19.00.

stats