LIGA BBVA
Esports 05/04/2015

La premsa de Madrid revifa amb la golejada contra el Granada

Cristiano Ronaldo, protagonista amb els seus cinc gols contra els andalusos

Ara
1 min

BarcelonaLa victòria per 9 a 1 del Reial Madrid contra el Granada ha servit per recuperar els ànims entre el madridisme. La premsa espanyola s'aferra a la golejada blanca per recuperar els ànims a la Lliga abans que el Barça visiti Balaídos. "Resurrección", diu el 'Marca' en l'edició digital, on destaca la figura de Cristiano Ronaldo, autor de cinc gols contra el conjunt andalús.

"Resurrección", a l'edició digital de 'Marca'

"Ronaldo ha marcat cinc gols en una golejada històrica que anima el Madrid a creure en la remuntada", diu el diari madrileny. "Gairebé tot han sigut bones notícies per als blancs, que a poc a poc, van abandonant l'aire somort dels infaustos mesos de febrer i març", explica la crònica del partit que s'ha disputat aquest migdia de diumenge.

Igual d'optimista és l''AS', que obre l'edició digital amb un "Ja és primavera al Reial Madrid". El diari de Prisa parla "d'optimisme desenfrenat, almenys fins que jugui el Barça". En la crònica, amb una certa dosi d'ironia, l''AS' exclama que "torna a ser tot possible: Lliga, Pilota d'Or i la colonització de Mart".

"Ja és primavera al Reial Madrid", diu l''As' en la seva edició digital

A 'La Razón', destaquen que "només queden 9" partits per al "ple al 10" que anhela Ancelotti i "la primera victòria ha arribat de la millor forma possible: amb golejada".

stats