Premier League
Esports 10/04/2016

El Leicester toca amb la punta dels dits la Premier

Amb la victòria per 0-2 a casa del Sunderland, l'equip revelació està més a prop de certificar el títol de lliga

Ferran Rigat
Kasper Schmeichel celebra la victòria contra el Sunderland amb Jamie Vardy, l'home del partit amb dos gols

BarcelonaDos gols de Jamie Vardy a l'Stadium of Light, camp del Sunderland, acosten una mica més la Premier League a Leicester. L'equip de Claudio Ranieri necessita vuit punts a falta de cinc jornades per certificar el títol, tota una gesta per a un equip que aquesta temporada esperava a salvar-se. Amb la victòria fora de casa, els 'foxes' segueixen a 7 punts del Tottenham, que han guanyat 3-0 al Manchester United.

Però el duel contra el Sunderland, equip que ocupa places de descens, ha servit per distanciar-se d'un altre perseguidor, l'Arsenal. El conjunt londinenc havia empatat a 3 contra el Watford. 13 punts separen als londinencs del Leicester tot i que han jugat un partit menys.

Els 'foxes' han anat a totes des del xiulet inicial. Amb el partit sota control, els homes de Ranieri s'han acostat amb perill a porteria, però a la mitja hora els locals han igualat les forces. A la segona part el marcador ha seguit sense moure's tot i que els dos equips han tingut bones oportunitats. Però al minut 66 ha arribat el primer gol. Amb una pilotada llarga, Vardy s'ha plantat dins l'àrea i no ha perdonat.

La defensa i la sort han ajudat a mantenir el resultat. A 10 minuts per acabar el jugador local Jack Rodwell ha fallat la millor oportunitat dels 'black cats' quan totalment sol dins l'àrea ha enviat la pilota als núvols. Amb el Sunderland bolcat a la porteria contrària, el Leicester ho ha aprofitat per certificar la victòria. En l'última jugada Vardy ha marcat el seu dinovè gol de la temporada. S'ha desfet per força del central, amb una autopassada ha deixat enrere el porter i ha marcat a porteria buida.