El Barça d'handbol torna a la lliga amb un triomf treballat a Saragossa (27-35)

L'equip local ha plantat cara amb un gran primer temps contra els homes de Xavi Pascual

Efe
El blaugrana Joan Saubich intenta el llançament davant Max Darj, de l'Alingsas / TONI GARRIGA / EFE

BarcelonaEl Barcelona s'ha imposat a la pista del BM Aragó en la tornada a l'activitat de la lliga després de l'aturada pel Mundial de Qatar, en un partit en què els locals han aguantat durant el primer període davant un rival molt superior després del descans (27-35).

L'inici del partit, amb un 0-3 per al conjunt de Xavi Pascual, ha fet pensar que seria un passeig del Barça, que ja va guanyar dimecres a la Copa. Però un Aragó molt concentrat en defensa i amb bona circulació ofensiva ha reaccionat (10-10). El Barça, fora de joc, s'ha vist superat per un rival ràpid a la contra que s'ha situat, de forma sorprenent, per davant en el marcador (12-10, 23'). Un parcial final favorable al campió ha arreglat les coses abans del descans (15-17).

Al retorn a al pista, els homes de Xavi Pascual han decidit sentenciar amb un Sarmiento endollat i un Saubich magnífic, trencat el partit i sentenciant contra un rival lluitador.

BM Aragó (15+12): Olano (Julio Rodríguez, p.s.); Sorli (2), Val (5), Del Valle (5,1p), Camas (1), Ferrer (3), Castro (-), Sergio García (-), Demetrio Lozano (10,1p), Sebastián (-), Millán (-), Tuquet (-) i Ariño (1).

Barça (17+18): Pérez de Vargas; Noddesbo (2), Víctor Tomás (3), Raúl Entrerríos (2), Sorhaindo (1), Sarmiento (5), Gurbindo (1), Sigurdsson (2), Rutenka (4,1p), Viran Morros (-), Saubich (7), Jallouz (1), Lazarov (5) i Aitor Ariño (2).

Marcador cada cinc minuts: 1-3; 5-5; 6-8; 10-10; 12-12; 15-17 -descans- 16-22; 19-25; 21-26; 23-29; 24-31; 27-35.

Àrbitres: Miranda Debate i San Pedro Colorado. Dos minutos als locals Val (2) i Del Valle. Als visitants Rutenka, Viran Morros, Jallouz i Lazarov.