Esports 12/03/2020

El futbol balear paralitza tots els partits de regional i base

El Govern també ha cancel·lat totes les competicions esportives interinsulars

Ara Balears
1 min
Tot el futbol balear s'atura durant les dues pròximes jornades.

PalmaLa Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha acordat aquest dijous suspendre la competició que afecta el futbol i el futbol sala, regional i base, durant les pròximes dues jornades. La mesura s'adopta un dia després que la comissió delegada de la FFIB aprovàs disputar els partits amb normalitat, "sempre que", matisava, "la situació de la propagació del virus no empitjori i no es posi en risc la salut d'esportistes, familiars i empleats dels clubs, o bé se'n notifiqui la suspensió expressa per part de la Conselleria de Salut o la Direcció General d'Esports".

La FFIB "lamenta les molèsties generades" i demana "comprensió en moments de canvi en l'evolució de la propagació del virus i les mesures sanitàries que es van adoptant". "La federació sempre prendrà decisions que vetllin per la salut de tots els agents implicats en el futbol", subratlla el comunicat emès per la FFIB.

Per altra banda, la Conselleria d'Afers Socials i Esports, seguint les recomanacions de Salut Pública, que suggereix evitar viatges que no siguin estrictament necessaris, ha decidit suspendre totes les competicions esportives interinsulars a les Balears fins al proper 25 de març.

El Govern ha informat que la Direcció General d'Esports i els responsables de Salut Pública continuen estudiant altres possibles mesures restrictives amb vista a altres competicions. Així mateix, la Direcció General d'Esports ja ha comunicat a totes les federacions balears que assumirà totes les despeses dels viatges.

stats