Esports 10/11/2013

El Girona assalta Anduva (1-2)

Eloi i Felipe Sanchón han encarrilat al primer temps un triomf que només ha perillat quan Caneda ha escurçat diferències en la segona meitat

Efe

Miranda de EbroEl Girona ha sumat aquest diumenge tres importants punts després de vèncer per 1-2 el Mirandés a Anduva, en un partit molt disputat que els homes de Ricardo Rodríguez han pogut tancar en el primer temps.

Eloi al minut 12 ha aprofitat una falta a la vora de l'àrea per posar la pilota a l'escaire, lluny de l'abast de Jiménez, i posar el 0-1 al marcador. El gol ha donat ales al conjunt català, que ha avançat la seva línia de pressió, dificultant la sortida de pilota del Mirandés i generant més dubtes en la defensa local.

Al minut 32 , Felipe ha rebut lliure de marca una passada horitzontal d'Eloi i des de la vora de l'àrea ha superat Dani Jiménez amb un gran xut ajustat al pal dret. Amb el 0-2 al marcador, el Mirandés ha sigut incapaç de retrobar-se amb el seu joc i han aparegut els primers xiulets a Anduva.

Després del pas per vestidors, el conjunt local ha volgut donar un pas endavant i ha començat a acostar-se amb cert perill a la porteria del Girona. Tot i patir en cada contraatac gironí, el major ímpetu del Mirandés s'ha vist recompensat al minut 65 quan Caneda ha batut Becerra després de rematar amb l'ajuda de Migue una falta botada per Pablo.

Malgrat comptar amb diverses ocasions per igualar el matx, el conjunt local no ha aconseguit moure de nou el marcador i el Girona s'ha emportat els tres punts d'Anduva.