MADRID
Esports 20/09/2013

Florentino: "Casillas és el millor porter de la història del Reial Madrid i del món"

El president blanc ha negat a La Sexta que el conjunt madridista hagi necessitat un crèdit per fitxar Gareth Bale

Ara
1 min
Florentino Pérez ha estat escollit de nou president del Reial Madrid / HELIOS DE LA RUBIA / REALMADRID.COM

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha assegurat que té una molt bona relació amb Iker Casillas, a qui ha qualificat com el millor porter de tota la història del club blanc. El president madridista ha parlat a La Sexta i ha tornat a respondre a Gerard Piqué, que recentment va acusar el club de la capital espanyola de tenir avantatges a l'hora de fitxar.

"Jo parlo amb tots els jugadors. Ens sentim molt orgullosos de tots i també de Casillas, que crec que és el millor porter de la història del Reial Madrid i del món", ha dit el màxim mandatari blanc. "Tenir Cristiano al Reial Madrid és un luxe perquè és un d'aquells jugadors que apareixen de segle en segle", ha sentenciat.

Florentino ha desmentit Piqué i ha assegurat que el Reial Madrid no ha necessitat cap crèdit per fitxar Gareth Bale. "A mi em cau bé, Piqué, però es va equivocar com tots ens equivoquem. Nosaltres no hem demanat diners a ningú per fitxar Bale ", ha respost.

"Tothom sap que mentre jo estigui aquí, el Reial Madrid seguirà sent dels socis", ha dit Florentino, que ha aprofitat per enviar un missatge a la premsa crítica amb el Reial Madrid. "Els socis del Reial Madrid són respectuosos amb els mitjans però són crítics amb algun mitjà que tracta de fer-nos mal, menteix i és agressiu amb nosaltres", ha afirmat.

stats