BARÇA
Esports 14/11/2014

Faus: "No parlaré malament de Qatar mentre sigui un dels patrocinadors del Barça"

Javier Faus nega les acusacions d'Agustí Benedito sobre les seves relacions amb Qatar, en una entrevista al 'Món a RAC1'

Ara
2 min
Javier Faus, entrevistat per Jordi Basté a RAC1 / @EsportsRAC1

BarcelonaEl vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, ha negat aquest divendres mantenir fons d'inversió a Qatar, en una entrevista en el programa 'El Món a RAC1', tal i com va afirmar Agustí Benedito. "No tinc diners a Qatar, m'encantaria parlar amb Benedito i explicar-li perquè no en tinc". Faus també ha parlat sobre les relacions amb el patrocinador qatarià, sobre l'acció de responsabilitat i de la situació esportiva del Barça.

P { margin-bottom: 0.21cm; } Relacions amb Qatar

"Tinc una bona relació amb Qatar com la tinc amb els altres patrocinadors del club, quan vénen a Barcelona em truquen i ens veiem, però jo no tinc res amb ells", ha afirmat el Javier Faus sobre les acusacions d'Agustí Benedito. El vicepresident econòmic també ha assegurat que mai parlarà "malament de Qatar mentre sigui un client del Barça", tot i que el club contempla obrir-se al mercat un cop finalitzi el contracte amb ells. "No descarto que es pugui continuar amb Qatar, però m'agradaria obrir el mercat", ha afegit. Sobre el possible trencament del contracte, Faus ha comentat que el Barça "no pot trencar cap contracte, ja que no seria seriós" i que tot i el dret de tanteig que té el patrocinador, "si el Barça considera que ha de canviar d'espònsor, Qatar no posarà cap problema".

P { margin-bottom: 0.21cm; } Acció de responsabilitat

Faus ha comentat que cap de les solucions era bona, sobre el recurs que va presentar el Barça a la sentència del jutge sobre l'acció de responsabilitat contra la junta de Joan Laporta. "Recórrer tampoc ha estat bo per nosaltres, perquè políticament ha estat impopular, i ho sabíem", ha valorat. Malgrat això, també ha comentat que no recórrer "hagués estat bo", però no hagués estat el millor pel Barça. El vicepresident econòmic del club ha assegurat que no pot dir als socis del Barça "que el club renuncia a 25 milions d'euros", sobre els diners que hauria de pagar la companyia d'assegurances Zurich si el Barça guanyés el cas. D'altra banda, Faus ha afegit que la directiva del club no podia estalviar-se dir "la veritat sobre el club que ens vam trobar".

P { margin-bottom: 0.21cm; } Gestió Esportiva

El vicepresident econòmic també ha parlat sobre la seva relació amb Messi, després que l'argentí afirmés que el directiu no sabia de futbol. "Té raó, no sé de futbol. No he parlat amb ell però sí que ho he fet amb el seu pare". Sobre el malestar d'Abidal per les informacions que s'han publicat sobre la seva retirada i el seu possible retorn al club, Faus ha comentat que sap que la seva família viu a Barcelona i que el club estarà encantat de rebre'l, però no sabia que el jugador "estava molest". D'altra banda, Javier Faus també ha parlat de la situació esportiva del Barça i la possibilitat de competir per guanyar la Lliga de Campions. "No estic d'acord que no puguem guanyar la Champions, tenim la millor davantera del món i crec que tenim prou foc per fer gols, només hem de ser més forts en defensa, sóc molt de Luis Enrique", ha afegit.

P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats