Operació Puerto
Esports 30/01/2013

Eufemiano Fuentes implica el director d'una fundació del Consell Superior d'Esports

El metge ha declarat que Javier 'Pipe' Gómez va utilitzar els seus serveis, i l'actual director de la Fundació Esport Jove del Consell Superior d'Esports ha posat el seu càrrec a disposició del secretari d'estat

Ara
1 min
Eufemiano Fuentes sortint del jutjat penal de Madrid

El metge Eufemiano Fuentes ha assegurat que el president de l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP), exciclista i actual director de la Fundació Esport Jove del Consell Superior d'Esports (CSD), Javier 'Pipe' Gómez, va utilitzar els seus serveis: "Va ser pacient meu fa temps. Conec perfectament tot el seu àmbit d'actuació. He llegit a la premsa que ha estat nomenat president de la Fundació Esport Jove del CSD", ha assegurat Fuentes.

Fuentes ha fet aquesta revelació en resposta a una pregunta de l'advocat d'un altre dels acusats, l'exdirector esportiu de l'equip Liberty, Manuel Saiz, i ha assegurat que Gómez mai va posar objeccions als mètodes que ell utilitzava.

El CSD, del qual depèn de l'Agència Espanyola Antidopatge (AEA), exerceix l'acusació contra Fuentes i els altres quatre acusats a l'operació Puerto a través de l'Advocacia de l'Estat.

Al començament de la tercera sessió, el metge canari ha exculpat la seva germana Yolanda, que també s'asseu al banc dels acusats, i ha dit que ella mai va practicar cap transfusió ni va intervenir en el transport de les bosses de sang i que ell no va tractar cap corredor del Comunidad Valenciana mentre ella va ser cap mèdic de l'equip ciclista.

stats