750 esportistes participaran en la Trail dels Fars que es disputa diumenge a Menorca

El guanyador i la guanyadora que estiguin federats a les Balears aconseguiran un bitllet per al Campionat d'Espanya de Trail

Menorca acollirà diumenge la Trail dels Fars, prova vàlida per al campionat de les Balears d'aquesta especialitat. L'organització ha confirmat la participació de 750 esportistes que han escollit entre les tres especialitats de 44, 21 i 12 quilòmetres. La cita que duen a terme les empreses Elitechip i Biosport compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, òrgan dependent del Consell Insular.

La principal novetat és que, en la modalitat de 44 quilòmetres, el guanyador i la guanyadora que estiguin federats a les Balears aconseguiran un bitllet per al Campionat d'Espanya de Trail, com a part de l'equip autonòmic. Els tràmits protocol·laris de la Trail dels Fars s'iniciaran dissabte amb l'entrega de dorsals. La sortida de la Trail de 44 quilòmetres està programada per a diumenge a les 8 del matí al far de Cavalleria, en el terme municipal del Mercadal. Per la seva banda, la mitja marató de 21 quilòmetres sortirà de la Vall, a les 10.30 h. Finalment, la de 12 quilòmetres partirà del camí de Son Morell a les 11.30 h. Ambdues ubicacions es localitzen a Ciutadella.

L'organització de la Trail dels Fars ha decidit no emprar gots de plàstic en els avituallaments i obliga els participants a dur el seu, per a la qual cosa ha dissenyat per a l'ocasió uns gots reutilitzables i personalitzats per a la carrera. L'objectiu d'aquesta iniciativa és minimitzar l'impacte dels residus.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF