Publicitat
Publicitat

Un empat de mèrit però insuficient

El Mallorca empata a zero davant el Numància després de jugar una hora amb un home menys per l'expulsió de Thomas

El Mallorca ha sumat avui un empat insuficient per assaltar la zona de promoció d'ascens però de mèrit després de jugar una hora amb un home menys per l'expulsió de Thomas en el minut 30, haver resistit les envestides del Numància i haver gaudit d'ocasions suficients per emportar-se la victòria davant el Numància. L'actuació de l'àrbitre català David Medié Jiménez ha encès Son Moix, que l'ha acomiadat amb una sonora xiulada després d'una actuació més que discutible.

El Mallorca ha tengut molts problemes per desfer-se de la intensa pressió que el Numància exercia al centre del camp i per evitar que els sorians portassin el perill a la porteria de Miño amb les seves jugades d'estratègia dirigides per Julio Álvarez. Tot i això, els d'Oltra han tengut claríssimes ocasions esporàdiques per avançar-se. Sobretot les que han protagonitzat N'Sue i Gerard, que no han sabut resoldre quan s'han plantat sols davant el mallorquí Biel Ribas. Però la jugada decisiva ha arribat a la mitja hora de joc. Thomas, que continua sense saber mesurar el moment i la forma idònia d'aturar el joc, ha vist la segona targeta groga per una entrada innecesària al centre del camp just cinc minuts després d'haver vist la primera amonestació. Els vermells tornaven a estar obligats a remar contra corrent si volien trepitjar per primera vegada la zona d'ascens.

L'expulsió de Thomas no ha intimidat un Mallorca que a la segona part ha sortit decidit a anar pel partit i tot just començar Alex Moreno, N'Sue i Nunes han posat a prova a Biel Ribas, que ha respost bé. El Mallorca ha fregat el gol però no ha pogut concretar cap de les seves advertències, amb les que ha deixat clar al Numància que hauria de suar per emportar-se quelcom positiu de Son Moix. Després de l'estirada inicial dels vermells, el Numància ha imposat la seva superioritat numèrica però sense traduïr-la en perill. El Mallorca resistia bé però quedava llastat a l'hora de construïr perill, ja que la majoria de vegades que recuperava havia d'esperar la incorporació d'homes d'atac. Això feia que el Numància tengués temps de replegar-se, avortant la sorpresa. Malgrat l'entrega dels vermells, el Numància ha aconseguit tenir una magnífica ocasió, però Vicente, sol a la frontal de la petita ha rematat malament. En els minuts finals el Numància ha gaudit de dues ocasions per emportar-se el triomf, però Geromel i Nunes ho han evitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF