Esports 13/01/2019

L'Eivissa agafa velocitat de creuer a Can Misses

L'equip d'Andrés Palop guanya el Sevilla Atlètic (2-0) i suma la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota

Juanmi Mas
L'Eivissa celebra un gol

PalmaEl Sevilla Atlètic ha acabat claudicant davant l'Eivissa, que ha agafat velocitat de creuer i que acumula sis jornades consecutives sense perdre, amb quatre triomfs i dos empats. Els pitiüsos tenen 31 punts i se situen a la setena posició del Grup IV de Segona B.

Els pitiüsos han disputat una bona primera meitat, en la qual s'han posat per davant en el marcador amb el gol en pròpia porta de Berrocal en el minut 24 (1-0).

A la segona meitat, el Sevilla Atlètic ha estat una mica més incisiu i ha intentat donar la volta a la situació. En alguns moments ha robat la possessió de la pilota a l'equip entrenat per Andrés Palop que, no obstant això, ha aconseguit el segon gol (2-0), que ha servit per sentenciar el matx. Aquest segon gol ha arribat amb un potent xut de Javi Serra, en el minut 78, que aquesta vegada sí ha trobat el premi al seu bon partit.