Barça
Esports 03/09/2014

Del Bosque: "Piqué em va dir que no es trobava bé, però això no vol dir que no pogués jugar"

El seleccionador espanyol ha insistit amb la seva versió dels fets, contradient les paraules de Luis Enrique

Ara
1 min

BarcelonaVicente del Bosque s'ha referit aquest dimecres a Gerard Piqué, el central del Barça que no ha anat convocat amb la selecció espanyola per a l'amistós contra França i el primer partit de classificació per a l'Eurocopa contra Macedònia. El seleccionador ha insistit amb la seva versió dels fets, argumentant la decisió de deixar-lo fora per problemes físics. "Piqué em va dir que no es trobava bé, però aixo no vol dir que no pogués jugar", ha comentat.

És el mateix discurs que va explicar el dia que donava a conèixer la llista de futbolistes seleccionats. "Tenim un contacte molt fluït amb ell, fa poc que vam parlar personalment per telèfon i m'ha comentat que no està del tot recuperat. No dic que no pugui jugar amb el seu club però arrossega molèsties al maluc", explicava el passat 29 d'agost.

L'endemà, l'entrenador del Barça, Luis Enrique, donava una versió ben diferent dels fets: "Arrossegava molèsties però des de la setmana anterior que l'he vist jugar en perfectes condicions. Està perfecte". En efecte, el tècnic va fer que el central disputés els 90 minuts en el partit de Lliga contra el Vila-real.

stats