FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 16/03/2015

David Villa fa història amb el New York City

L'exblaugrana, actualment a la MLS, marca el primer gol de la franquícia nord-americana en el debut al seu estadi

Efe
2 min
David Villa ha marcat el primer gol de la història del New YorK City FC al seu estadi / NYCFC.COM

Nova YorkL'exblaugrana David Villa passarà a la història com el primer golejador del New York City FC en el seu camp, el mític Yankee Stadium, on el club ha debutat aquest cap de setmana amb victòria per 2-0 sobre el New England Revolution.

El davanter asturià, que es va quedar sense marcar en la seva estrena fora de casa fa una setmana, només va necessitar en aquesta ocasió 19 minuts per sumar el primer gol al seu compte particular.

Villa ha arrencat amb la pilota des de la banda esquerra, s'ha recolzat en un company a la frontal i ja dins de l'àrea s'ha esmunyit entre dos defenses i ha creuat la pilota davant la sortida del porter.

El gol és el primer de la nounada franquícia al seu estadi, que aquest cap de setmana ha viscut una gran festa amb més de 43.500 espectadors a les grades. Els jugadors, de fet, han entrat al camp amb membres del cos de Policia i de Bombers de Nova York com a escorta d'honor i la cantant novaiorquesa Ashanti s'ha encarregat de l'himne nacional.

A més del gol, Villa, primer fitxatge i capità del New York City FC, ha tingut un parell d'ocasions per ampliar el seu compte, però s'ha trobat amb les bones aturades del porter visitant.

A la segona part, el New England Revolution s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Jose Gonçalves i poc després el davanter Patrick Mullins ha aprofitat una passada de Villa per fer la sentència.

El febrer passat, Villa ja havia marcat el primer gol en la història del New York City FC, durant un partit de pretemporada contra el St. Mirren escocès.

El club, propietat del Manchester City britànic i dels New York Yankees, és una de les novetats aquest any a la MLS nord-americana i és la primera franquícia de la competició amb seu a la ciutat de Nova York, ja que el New York Red Bulls juga habitualment en l'estat de Nova Jersey.

stats