Futbol
Esports 13/04/2015

David Villa obre la sessió d'aquest dilluns de la Borsa de Nova York

El jugador del New York City FC ha sigut l'encarregat de prémer el botó que ha fet sonar el timbre del començament de la sessió

Efe
1 min
David Villa obre la Borsa de Nova York

Nova YorkLa Borsa de Nova York ha començat aquest dilluns la sessió amb bon peu, literalment, ja que la campanada inicial de la jornada ha anat a càrrec del futbolista David Villa.

El capità de l'equip New York City FC i internacional espanyol amb més gols amb la selecció, amb jaqueta i corbata fosques, i amb una bufanda amb els colors del club, s'ha encarregat de prémer el botó que ha fet sonar el timbre del començament de la sessió, des d'un balcó del pati intern del parquet borsari.

Vila ha estat acompanyat d'un altre jugador de l'equip, Chris Wingert, i del director esportiu del club, Claudio Reyna.

L'exblaugrana i exvalencianista va fitxar per al club novaiorquès el 2 de juny de 2014; i es va convertir en la principal estrella de l'equip més important de la ciutat, que competeix en la Lliga Professional de Futbol dels Estats Units (MLS, en anglès). L'últim 17 de març, va ser escollit jugador de la setmana per l'Associació de Reporters de Futbol d'Amèrica del Nord (NASR, en anglès).

stats