Eleccions al Barça

Jordi Cruyff: "Tinc bastant clar que el meu pare votaria Laporta"

En declaracions a la Ser, aposta per l'expresident tot i haver estat anunciat com a membre de la direcció esportiva de Víctor Font

2 min
Jordi Cruyff

BarcelonaJordi Cruyff ha assegurat que el seu pare hagués votat Joan Laporta a les eleccions a la presidència del Barça. Unes declaracions que han generat sorpresa, perquè el fill de Johan Cruyff havia estat anunciat com un dels membres de la direcció esportiva de la candidatura de Víctor Font.

"Tinc bastant clar que el meu pare votaria Laporta", ha dit Jordi Cruyff en una entrevista a la cadena Ser, on ha justificat els motius d'aquesta intuïció. "El barcelonisme té ganes de tornar a una època bona. Laporta va prendre decisions atrevides. La gent té ganes de tornar a sentir aquestes sensacions del passat". Per ell, una mostra d'això és la reacció que va provocar la lona publicitària que va desplegar Laporta a Madrid, a un centenar de metres de l'estadi Bernabéu, amb el lema "ganes de tornar a veure-us". "La pancarta va ser clara", afegia el fill de Cruyff, exjugador del Barça i actual entrenador del Shenzhen xinès.

Jordi Cruyff era el director esportiu de Font

Les declaracions de Jordi Cruyff han generat sensació, perquè havia de ser el director esportiu de la candidatura de Sí al Futur que encapçala Víctor Font. La presentació es va fer el 30 de desembre i també es va anunciar el nom de Xavi Hernández com a 'general manager' de l'àrea esportiva. Un Xavi que, més endavant, passaria a ser el primer entrenador blaugrana.

Aquell dia, el fill de Johan Cruyff ja va anunciar a Twitter que "no participaria a la campanya electoral". Un comentari que alguns van interpretar com un lleig a la candidatura de Font, però que des de Sí al Futur es va justificar dient que era una "resposta pactada" ja que Jordi tenia contracte amb vigor amb el club xinès.

De moment, no hi ha hagut cap reacció per part de la candidatura de Víctor Font a les declaracions de Jordi Cruyff a la Ser, on lloava la candidatura de Laporta. Tot i així, l'equip de campanya de Sí al Futur ha anunciat una compareixença de premsa per a aquest dijous, on s'espera que Font doni la seva versió dels fets.

stats