Esports 03/12/2020

El Sabadell aconsegueix a Tenerife una victòria important (1-2)

Ara
Els jugadors del Sabadell, després d'un dels gols

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit la victòria a l'Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife (1-2). Stoichkov ha obert el marcador en el primer minut de partit i Aleix Coch ha ampliat l'avantatge visitant ben aviat (minut 19), però Álex Muñoz (34) ha reduït distàncies i l'enfrontament ha mantingut l'emoció fins al xiulet final.

Antonio Hidalgo ha fet quatre canvis en l'onze titular i ha introduït una variació tàctica, ja que l'equip arlequinat ha jugat amb tres defenses centrals i dos carrilers. Sashoua i Aitor Sanz han tingut bones oportunitats per empatar el marcador durant la segona meitat, però el resultat ja no s'ha mogut més.

"És una lliga molt dura. Nosaltres el que hem de fer és treballar molt per sumar punts. Això és el que fem i farem sempre. Un dels grans problemes durant la temporada que hem tingut és que no teníem a tots els jugadors disponibles i sembla que ara podrem escollir entre tots", ha reconegut el tècnic.