Lliga Endesa
Esports 24/02/2013

El Fiatc Joventut sobreviu a l'exhibició de Troy DeVries (88-92)

Un parcial de 0-17 a l'últim període ha acabat amb les opcions del Bàsquet Manresa

Troy DeVries

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha sobreviscut a l'exhibició de Troy DeVries (34 punts i 7 triples), ha remuntat un desavantatge de 14 punts i s'ha endut el partit contra el Bàsquet Manresa (88-92). L'actuació de Tonny Gaffney ha estat clau en la recta final d'un partit molt emocionant.

El Bàsquet Manresa ha començat anotant amb molta facilitat i aconseguint una renda de 14 punts al segon quart (35-21). El Fiatc Joventut, en canvi, ha anat de menys a més i fins que no ha millorat la seva defensa no ha ajustat el marcador. Troy DeVries ha arribat al descans (51-48) amb 24 punts i un extraordinari 6/8 en triples.

L'aturada no li ha anat bé a la Penya, que s'ha tornat a quedar enrere al tercer període i s'ha vist obligada a començar l'últim quart amb un desavantatge de 10 punts. El Bàsquet Manresa guanyava per 13 punts (80-67) a 8 minuts del final, però ha rebut un parcial de 0-17 que ha capgirat el partit (80-84).

Troy DeVries s'ha quedat sense anotar en l'últim període i el Fiatc Joventut ha sabut jugar amb més tranquil·litat els moments decisius.