Eurolliga
Esports 28/03/2014

El Panathinaikòs no taca l'expedient del Barça a l'Eurolliga (84-62)

L'equip blaugrana s'assegura la primera plaça del grup al Top 16

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Panathinaikòs no ha aconseguit tacar l’expedient del Barça al Top 16, on l’equip blaugrana ha aconseguit enllaçar 24 victòries. La meitat aquesta temporada. L’altra meitat, l’anterior. El conjunt català s'ha assegurat amb el triomf d'aquest divendres la primera plaça del seu grup, privilegi que li garanteix un camí més assequible fins a la 'final four'.

El Panathinaikòs, que encara no té assegurada la seva classificació per disputar els quarts de final, ha donat una bona imatge a Barcelona, però no ha pogut competir amb un Barça en ratxa. Des que Fragiskos Alvertis va substituir Argiris Pedoulakis a la banqueta, l’equip grec ha guanyat en alegria, ha alleugerit la seva motxilla tàctica i ataca la cistella dels adversaris de manera més directa, sense tanta especulació. L’actitud dels jugadors és una altra i això es tradueix en el joc. Aquest divendres han dominat el marcador durant el primer període.

Després d’un inici igualat, l’entrada de Jacob Pullen ha provocat la primera escletxa al partit abans del descans, quan el Barça també s'ha deixat anar i ha aconseguit una renda de 10 punts (42-32). Una vegada ha aconseguit inèrcia i velocitat, l’equip blaugrana ja no ha tret el peu de l’accelerador i ha col·locat la renda per sobre dels 20 punts de diferència.

Álex Abrines ha tingut una actuació destacada. Daryl Morey, 'general manager' dels Houston Rockets, ha vist en directe el partit de Kostas Papanikolaou al Palau Blaugrana.

stats