Lliga Endesa
Esports 14/12/2014

El Barça oblida les baixes i acaba amb el CAI Saragossa (90-67)

Mario Hezonja anima la victòria de l'equip blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Mario Hezonja / ACB PHOTO

BarcelonaUn Barça amb quatre baixes al perímetre ha superat aquest diumenge el CAI Saragossa (90-67) i s'ha retrobat amb la victòria al Palau Blaugrana, on 4.026 espectadors han vist el partit en directe. Mario Hezonja (14 punts) ha animat el triomf d'un conjunt culer que ha tornat a comptar amb una gran direcció de Marcelinho Huertas (14 punts i 7 assistències).

Les baixes de Joan Carles Navarro, Brad Oleson, Àlex Abrines i Marcus Eriksson han obligat Xavi Pascual a limitar els descansos de Mario Hezonja i DeShaun Thomas i a recórrer al jove Ludde Hakanson, que ha disputat alguns minuts com a escorta.

Animat per Mario Hezonja i Justin Doellman, el Barça ha aconseguit mantenir una bona producció ofensiva i arribar al descans amb una renda de 13 punts (47-34). L'equip blaugrana ha sabut endurir la seva defensa, mantenir uns bons percentatges de tir i fer créixer així la renda al començament del tercer període (54-34).

Amb els quatre millors tiradors del Barça KO per lesió, el CAI Saragossa s'ha posat en zona per intentar modificar el ritme del partit. La tàctica defensiva li ha servit per apuntar-se un parcial de 4-17 i ajustar el marcador (58-51). L'encert de Tomas Satoransky i Mario Hezonja ha reconduït la situació.

Stefan Peno i Eric Vila han disputat els últims 47 segons.

stats