Esports 15/11/2017

El Cornellà supera el Nàstic i jugarà la final de la Copa Catalunya per primer cop

El Cornellà ha superat el Nàstic a la Copa Catalunya

BarcelonaEl Cornellà jugarà per primer cop a la seva història la final de la Copa Catalunya de futbol després de derrotar, a la primera semifinal, el Nàstic, vigent campió, per 3-1. Ara fa dos anys, Barça i Espanyol van deixar de jugar un torneig que si ha vist la participació del Girona, ja que l'any passat era club de segona.

Enric Gallego ha fet el primer gol local, però Muñiz ha empatat abans del descans. A la segona part, Pujol i Edgar, aprofitant el joc d'estratègia dels verds, han decidit el partit amb dos gols.

La segona semifinal serà aquella entre l’Horta, de tercera, i el Llagostera, de segona B, el dimecres 22 de novembre a les 20 h al Feliu i Codina. la final doncs, serà inèdita entre dos clubs que mai han arribat a la final del torneig.