COPA DEL REI
Esports 16/04/2014

L'afició del Barça xiula l'himne espanyol i els madridistes el taral·legen

S'han produït alguns incidents abans d'entrar a l'estadi entre aficionats dels dos equips

Toni Padilla
1 min
Alberto Fabra i el rei Joan Carles, a la llotja de Mestalla / EFE

València (enviat especial)Com ja ha passat les últimes vegades que el Barça ha arribat a la final de Copa, els aficionats del Barça han xiulat l'himne espanyol abans del partit. L'afició madridista l'ha taral·lejat.

El procés polític que viu Catalunya ha afegit tensió a un partit sempre calent. Abans del partit s'han produït incidents aïllats entre aficionats dels dos equips. Els radicals del Madrid han cremat una senyera i han mostrat una esvàstica a la seva 'fan zone'. A més, el periodista Victor Patsi, de TV3, no ha acabat una connexió pels insults d'un grup de madridistes.

Durant la prèvia del partit les dues aficions s'han intercanviat insults, però la policia ha controlat la situació en tot moment. Les autoritats també han rebut, amb xiulets per al president de la Generalitat, Artur Mas.

Independència i Juanito

Durant el partit, els aficionats del Barça han aprofitat el minut 17:14 per fer el mateix que solen fer al Camp Nou, cantant "Independència", fet que ha provocat la xiulada de l'afició madridista. Aquests, com solen fer, al minut 7 de partit han dedicat un càntic a Juanito, el jugador que portava aquest dorsal.

stats