FUTBOL
Esports 12/02/2014

Se suspèn el Manchester City-Sunderland pel fort vent

Ràfegues de 100 quilòmetres/hora posaven en risc la seguretat dels espectadors

Albert Llimós
1 min
El partit del City s'ha ajornat per culpa del mal temps

MANCHESTER (enviat especial)El Manchester City arribarà amb menys quilòmetres a les cames al partit de dimarts que ve a l'Etihad Stadium contra el Barça. El duel contra el Sunderland, que ocupa posicions de descens a la Premier League, s'ha suspès per motius de seguretat. Un temporal de vent, amb ràfegues superiors als 100 quilòmetres per hora, ha castigat avui dimecres la costa oest del Regne Unit, i la policia de Manchester ha decidit suspendre el partit de la Lliga anglesa perquè no es podia garantir la seguretat dels espectadors.

Abans de rebre el Barça, el City té un plat fort aquest dissabte, amb la visita del Chelsea de José Mourinho, partit de la FA Cup. Justament tres dies abans de rebre els blaugranes, els de Manuel Pellegrini, encara sense Fernandinho, Agüero, Nasri i Javi Garcia, rebran el conjunt del portuguès en un duel d'alta tensió. Precisament, al no haver jugat contra el Sunderland, el City no ha pogut agafar el Chelsea a la part alta de la classificació.

De fet, el fort vent ha obligat el Sunderland a fer nit a Manchester perquè hi ha carreteres tallades, com també s'ha vist afectat l'aeroport de Liverpool, que a conseqüència del temporal, ha cancel·lat, desviat i posposat la majoria dels vols d'aquest plujós dimecres al Regne Unit. També s'ha suspès el partit entre l'Everton i el Crystal Palace.

stats