Barça
Esports 27/02/2012

Busquets, Xavi i Iniesta tornen a coincidir a l'onze inicial, una garantia d'èxit pel Barça

Amb ells tres sobre el camp, el Barça només ha perdut tres vegades: una en Lliga, una en Copa –la final amb el Madrid– i una a la Champions

Albert Solé
1 min
Iniesta, en el moment de lesionar-se amb Arbeloa.

BarcelonaQuan Busquets, Xavi i Iniesta coincideixen sobre el camp, el Barça quasi no sap què és perdre. Aquesta nit al Vicente Caledron de Madrid han tornat a jugar junts, cosa que no passava des del 8 de gener al camp de l'Espanyol (1-1). Les lesions que han patit els tres blaugranes ho havien impedit fins ara.

Doncs des que Busquets és jugador del primer equip, des de l'estiu de 2008, cada cop que han jugat junts, el Barça només ha perdut tres cops. En Lliga han sigut titulars els tres a l'hora 49 vegades, i només han perdut un cop, i va ser precisament al camp de l'Atlètic de Madrid. Però comptant totes les altres competicions, quan aquests tres migcampistes han jugat junts, només han perdut tres cops: el de Lliga al Calderón (4-3), la final de Copa contra el Madrid (1-0) i el partit d'anada dels quarts de final de la Champions al camp de l'Arsenal (2-1).

stats