MOTOR
Esports 07/04/2018

Toni Bou i Miquel Gelabert guanyen el Trial de les Nacions

Bou ha tornat a competir recuperat ja de la lesió

Ara
1 min
Toni Bou i Miquel Gelabert guanyen el Trial de les Nacions

BarcelonaL'equip espanyol, format pels catalans Toni Bou i Miquel Gelabert, ha guanyat al Palais Nikaïa de Niça (França) el X-Trial de les Nacions. Toni Bou ha reaparegut amb triomf després d'uns dies d'obligat descans per recuperar-se de la lesió a la columna vertebral.

Després del primer pas per les sis seccions (cada pilot només n'ha fet tres), Bou i Gelabert només han sumat un punt de penalització, de manera que han pogut passar a la següent fase sent líders. En la segona ronda, l'equip espanyol, amb errors dels dos pilots, s'ha vist superat pels francesos, que han fet 5 punts menys que Bou i Gelabert (10 punts). Els ha seguit la Gran Bretanya amb 22 punts, Itàlia amb 35 i Alemanya amb 55.

En la gran final que ha enfrontat a Espanya i França i amb l'acumulació de punts de les dues primeres rondes, el pilot del Repsol Honda Team i el seu company han donat el màxim de si i només han comès 6 punts de penalització, que enfront dels 21 de l'equip francès han assegurat la medalla d'or.

Amb aquest títol, Espanya suma la dotzena X-Trial de les Nacions i és la setena medalla per al pilot del Repsol Honda Team Toni Bou.

stats