HOQUEI PATINS
Esports 06/05/2013

El Blanes HC està en risc de desaparèixer

El president del club adverteix que l’ajuntament els deu la subvenció d’aquesta temporada, a més de denunciar el desviament de més de sis milions d’euros en la construcció de la Ciutat Esportiva de la ciutat

Jordi Graell
1 min

BlanesEl Blanes HC podria desaparèixer. Així ho ha anunciat aquesta tarda en una roda de premsa el president del club, Josep Ridaura, per denunciar la situació que està travessant l’entitat. Segons ha manifestat Ridaura, l’ajuntament de la ciutat encara no ha fet efectiva l’aportació econòmica d’aquesta temporada que té assignada per contracte amb el club d’hoquei patins, quan en canvi altres entitats de la població selvatana sí que han cobrat aquesta subvenció. Segons Ridaura, en el cas de no rebre aquest pagament, el club d’hoquei patins de Blanes es podria veure obligat a desaparèixer, ja que eren uns diners que es tenien previstos en el pressupost d’aquesta temporada.

D’altra banda, el mateix Ridaura ha explicat que ha presentat una instància a l’ajuntament per conèixer on han anat a parar el desviament de més de sis milions d’euros que s’ha detectat en la construcció de la Ciutat Esportiva de Blanes.

stats