El Bayern de Pep arriba a la final de Copa

El conjunt bavarès supera per 2 a 0 el Werder Bremen

Isaac Lluch
Thomas Muller celebra un gol

MunicA Berlín. El Bayern ja té bitllet per a la final de la Copa alemanya del 21 de maig en què s’enfrontarà al guanyador de l’Hertha-Borussia Dortmund, que es juga aquest dimecres. L’equip de Pep Guardiola s'ha desfet d’un eixerit Werder Bremen (2-0) i s’il·lusiona encara més amb un triplet de Bundesliga, Copa i Champions que depèn només de sis partits.

El Bayern s'ha sentit més segur des del joc que des del marcador. L’equip de Guardiola ha dominat el seu rival i l'ha amenaçat amb un bon joc per banda, però l'ha deixat amb vida fins gairebé l’últim quart d’hora de partit de tan impuntual com ha estat en la cita amb el remat. El primer gol l'ha trobat, però, de forma irremeiable cap a la mitja hora i després d’un córner. Müller ha rematat tot sol de cap beneficiant-se de la relliscada del seu marcador, Fritz.

L’avantatge local no ha canviat el guió del partit. El Bayern s'ha creat situacions de domini amb la pilota, però ha malbaratat moltes jugades ben treballades per Lahm, Bernat, Ribéry o Coman des de la banda. El Werder Bremen encara ha tingut escenes en què ha pogut dir la seva amb algun gest tècnic de Pizarro o Junuzovic i alguna pilota penjada a l’àrea. Els visitants s'han irritat per l’anul·lació d’un gol a Neuer i un penal xiulat sobre Vidal que no ho ha semblat. Müller no ha perdonat la pena màxima al minut 71 i el Bayern ja ha viscut més tranquil fins al final. L’Estadi Olímpic de Berlín l’espera.