BARÇA
Esports 11/12/2014

Bartomeu: "Ja vam dir que Douglas no era un jugador de rendiment per aquesta temporada"

En una entrevista al canal 'beIN Sports', el president del Barça avala el fitxatge del lateral brasiler i el de Vermaelen, i garanteix la continuïtat d'Andoni Zubizarreta

Ara
1 min

BarcelonaJosep Maria Bartomeu ha avalat els fitxatges d'aquest estiu, en especial els de Vermaelen i Douglas, i ha garantit la continuïtat d'Andoni Zubizarreta. El president del Barça ho ha dit en una entrevista al canal 'beIN Sports' que s'ha emès aquest dijous.

"Ja vam dir que era un jugador que no era de rendiment per aquesta temporada", comenta Bartomeu sobre Douglas, futbolista que només ha disputat dos partits amb la samarreta del Barça i que ha rendit a un nivell notablement inferior a la resta de companys. "Ha vingut del seu país i necessita un temps per aclimatar-se, ha d'entrar poc a poc en la dinàmica perquè sigui un jugador important per a la pròxima temporada".

D'altra banda, també ha sortit al pas de les crítiques pel fitxatge de Vermaelen, que va arribar lesionat i que es perdrà bona part de la temporada després de passar pel quiròfan. "Necessitava un procés d'adaptació de la seva lesió però no ha aconseguit recuperar-se [i ha hagut de ser operat]. Farà la recuperació en els propers tres mesos, ens ajudarà al tram final de temporada i asseguro que tenim un central que ens ajudarà a millorar molt la defensa les properes temporades".

Per tot això, Bartomeu posa bona nota a Andoni Zubizarreta, diu que hi té "confiança cega" i garanteix que seguirà com a director esportiu del conjunt blaugrana.

stats