BARÇA
Esports 11/06/2015

Zubizarreta se sent partícip del triplet del Barça

El basc fa la seva primera aparició pública després de ser acomiadat per Bartomeu

Efe
2 min
El cessament d’Andoni Zubizarreta respon a un llarg episodi que neix quan Sandro Rosell encara presidia el Barça.

BarcelonaL'exdirector esportiu del Barça Andoni Zubizarreta ha assegurat sentir-se partícip dels èxits aconseguits per l'equip de Luis Enrique Martínez, així com "molt content" pels jugadors, l'entrenador i el club. En la primera compareixença pública després que fos acomiadat pel Barça, el passat mes de gener, Zubizarreta s'ha mostrat molt satisfet que hagi "tornat a sortir el sol" en el seu exequip, més encara després de les situacions "molt dures" per les quals ha passat l'entitat.

"Quan surt el sol i el futbol et torna a fer gaudir és el millor que pot passar. Em sento part del que ha succeït", ha explicat l'exdirector esportiu en la presentació celebrada a Barcelona del llibre "El model Eibar", escrit pel president del club guipuscoà, Àlex Aranzábal.

En el torn obert de preguntes, Zubizarreta ha estat qüestionat per si li va sorprendre que el Barça aconseguís el triplet després de tot el que va succeir a principis del present any, quan el president, Josep Maria Bartomeu, va anunciar l'avançament electoral i va certificar la seva destitució com director esportiu. "Sembla que únicament el resultat certifica els títols, però un cop s'han donat i els títols hi són, em sento molt satisfet i content per l'equip, l'entrenador i el club", ha assenyalat.

Tot i sentir-se "part" dels èxits, ha volgut deixar clar que el màxim responsable dels resultats és l'entrenador, Luis Enrique Martínez. En aquest sentit, ha agraït que el mateix tècnic asturià, així com alguns jugadors del primer equip, com Xavi Hernández, li dediquessin els títols. En qualsevol cas, i malgrat algun "dia fosc", Zubizarreta guarda un bon record de la seva etapa al club - "treballar al Barça és una meravella", ha precisat- i ha explicat la seva relació amb el club des que no treballa en ell. "Quan un està fora del Barça pot convertir-se en entorn o en un seguidor. Jo prefereixo ser un seguidor", ha conclòs l'exporter basc.

stats