Barça
Esports 06/05/2013

El Barça prepara una doble festa per celebrar la Lliga

Si s'aconsegueix el títol, el club preveu fer una rua pels carrers de la ciutat i també un gran acte al Camp Nou el dia que es jugui a casa

Ara
1 min
Els jugadors del Barça mantegen Éric Abidal després de guanyar la Lliga el 2011.

BarcelonaEl Barça vol donar la importància que té al títol de Lliga. Tant jugadors com junta directiva volen dimensionar un campionat que sembla haver perdut rellevància després de la derrota contra el Bayern.

Ha estat un any difícil i, des dels despatxos d'Arístides Maillol i des de la ciutat esportiva, es vol gaudir del títol. Per aquest motiu, el Barça prepara una doble festa per celebrar la Lliga. El club català estudia fer una celebració amb els socis, que seria en el partit a casa contra el Valladolid, i una d'oberta a la ciutat, que es tractaria d'una rua pels carrers de Barcelona. Seria en dies diferents.

El club treballa amb aquest doble escenari, tot i que encara no se sap quan serà campió. Ho podria ser aquest dimecres, si el Madrid no guanya al Màlaga, i si no, hauria el cap de setmana que ve, quan els blaugranes dependrien d'ells mateixos en el partit contra l'Atlètic de Madrid.

stats