HANDBOL
Esports 05/10/2012

El Barça Intersport rep el Füchse d'Iker Romero al Palau Blaugrana

El central basc, que va jugar vuit temporades com a blaugrana, s'enfrontarà per primer cop amb els seus excompanys

D.r.j
1 min
Iker Romero, en un entrenament previ al Palau

BarcelonaEl Barça Intersport rep aquest dissabte (16:15h, Esport3) un dels millors equips de la competició, el Füchse de Berlín. Actualment l'equip berlinès se situa a la part alta de la taula a la Lliga del seu país i està plantant cara a clàssics com el THW Kiel.

Però no serà un partit més. A banda de ser un dels millors partits que es poden veure a dia d'avui, el matx servirà per retre homenatge a Iker Romero. El central basc va jugar vuit temporades a Barcelona i va ser un dels jugadors més estimats del Palau la darrera dècada.

Romero, que va abandonar el Barça el 2011, ha comentat a la web del Barça que "per a mi tornar al Palau és molt especial, tinc moltes ganes de tornar a la que va ser durant molts anys casa meva i poder jugant davant d'una gent que m'estimo molt". "Quan arribi al Palau i surti a la pista crec que estaré nerviós. La gent em rebrà molt bé, com sempre ho ha fet. Desitjo poder gaudir del partit i fer-ho el millor que pugui, però és una situació molt especial per a mi", ha dit el central.

El Füchse de Berlín, en la primera jornada, va derrotar el Dinamo de Minsk per 29-25. Aquest dissabte a Barcelona l'equip d'Iker Romero mesurarà el seu nivell contra un Barça cridat a ser a la Final Four. Això sí, sense el també exblaugrana Tino Igropulo, que per problemes personals no podrà disputar el partit.

stats