Barça

El Barça acomiada una empleada històrica del vestidor

Montserrat Vinardell abandona la gestió del primer equip blaugrana

1 min
La façana principal de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BarcelonaNova sortida al Barça de Joan Laporta. El club ha comunicat internament aquest dijous l'acomiadament de Montserrat Vinardell, fins ara football manager assistant del primer equip masculí. Treballadora històrica de l'entitat (va entrar-hi el 2001, en plena professionalització del vestidor), coordinava la logística relacionada amb els futbolistes i també amb les seves famílies. La informació l'ha avançat l'Sport i l'ha pogut confirmar l'ARA.

Vinardell és una persona estimada al vestidor blaugrana i té bona relació amb l'staff que dirigeix Xavi Hernández, amb qui va conviure quan era futbolista. Fonts consultades per l'ARA asseguren que l'acomiadament s'ha produït en les millors condicions per a l'afectada. La sortida és un pas previ per reestructurar l'organigrama que treballa en el dia a dia de l'equip. La idea ara és que la comissió esportiva nomeni un substitut o substituta que es posi a treballar en sintonia amb Joël González, cap de l'oficina del jugador des del canvi de junta, i Óscar Ferreras, responsable de seguretat. Tots dos són perfils de molta confiança del president Laporta, Deco, Rafa Yuste, Alejandro Echevarría i Enric Masip, les figures amb més ascendent en aquest àmbit del club.

Diplomada en turisme, Vinardell era valorada a Sant Joan Despí perquè parlava set idiomes amb fluïdesa. Tanmateix, l'entrada de nous professionals en el dia a dia del vestidor la feien més prescindible, segons apunten a aquest diari fonts del Barça, un club que viu un procés de retallades per optimitzar totes les estructures. La sortida de Vinardell arriba pocs dies després de la de Franc Carbó, que se'n va a l'Aràbia Saudita amb Ramon Planes. Tot i això, les dues baixes es produeixen en circumstàncies molt diferents.

stats