FUTBOL SALA
Esports 30/08/2019

Barça-Boca, partit inèdit per decidir les semifinals de la Intercontinental

Els blaugranes busquen arribar a la final del títol internacional (10.00 hores, Barça TV)

Ara / Efe
1 min
Ferrao intenta fer un gol durant la disputa de la Intercontinental

BarcelonaEl Barça i el Boca Juniors s'enfrontaran aquest dissabte (10.00 hores, Barça TV) en una de les semifinals de la Copa Intercontinental que se celebra al Bangkok Arena de Tailàndia. El partit és inèdit, ja que els dos equips no s'han enfrontat mai en partit de futbol sala. Arriben a la fase de semifinals després de ser primers en els seus respectius grups. L'altra semifinal la jugaran dos equips brasilers, el Magnus Futsal i el Corinthians.

El conjunt d'Andreu Plaza arriba a la semifinal després de quedar primer de grup gràcies a l'empat 1-1 contra el Coronthians en l'últim partit. El seu rival, els argentins, van sumar dues victòries contra el Bluewave Chonburi tailandès (3-5) i el Fath Sportif de Settat marroquí (3-0). El seu duel amb el Barça serà tota una festa per als argentins, no només per ser el primer partit de la història contra l'equip barceloní, sinó perquè, de guanyar, serien el primer equip del seu país que aconsegueix arribar a la final del Mundial de Clubs.

Per al partit de demà el Barça perdrà el porter Dídac Plana, segons informa el club, a causa d'un trencament fibril·lar al recte femoral de la cuixa dreta. Serà substituït pel porter del filial Óscar de la Faya. Aquesta és la quarta participació del Barça a la Copa Intercontinental, la tercera de manera consecutiva. En les dues anteriors (Doha 2016 i Bangkok 2018) va caure a semifinals.

stats