BARÇA
Esports 05/11/2013

Allegri: "Messi sempre està bé, és el millor"

El tècnic del Milan lloa el procés d'adaptació de Neymar a un sistema de joc molt difícil d'inserir-s'hi i considera que el més important són "els resultats"

A. Llimós
1 min

BarcelonaEl debat sobre l'estil ha arribat també a la roda de premsa del rival, del tècnic del Milan, Massimiliano Allegri. L'entrenador creu que "al final el que compten són els resultats" i ha assegurat que el Barça està a un gran nivell i amb Neymar té altres opcions atacants. "El Barça juga un gran futbol, explota les característiques dels jugadors i és molt bo recuperant la pilota a camp contrari. Amb Neymar ataca més a l'espai", ha dit Allegri, que considera que l'any passat els de Tito Vilanova no van arribar a les semifinals contra el Bayern "de la millor forma". L'italià ha lloat el procés d'adaptació de Neymar: "S'ha integrat molt bé, inserir-se al joc del Barça no és fàcil".

L'entrenador del Milan no es creu que Messi passi per un mal moment de forma. "Si no està bé perquè no ha fet gol, no sé si és veritat. Sempre està bé, és el millor jugador del món", ha dit.

Massimiliano Allegri ha assegurat que serà un partit que requerirà un gran "desgast psicològic", ja que el conjunt de la Lombardia ha sumat només un punt en els darrers tres partits de la lliga italiana, d'ençà que va jugar contra el Barça a San Siro.

D'altra banda, el porter dels milanistes Christian Abbiati ha explicat que no s'ha "sorprès" per la gran temporada que està duent a terme l'Atlètic de Madrid, el seu ex equip, tot i que creu que no "guanyarà" la Lliga, malgrat desitjar-ho.

stats