FUTBOL - SEGONA B
Esports 29/09/2018

L’ATB no pot fallar més davant la seva afició

Els blanc-i-blaus reben el Conquense amb la necessitat de sumar el segon triomf del curs

T. Crespí
1 min
Els jugadors de l’Atlètic Balears celebren amb la seva afició el gol anotat per Fullana contra el Sabadell en el darrer partit disputat a Son Malferit.

PalmaL’Atlètic Balears afronta una nova jornada de lliga amb la necessitat de sumar la segona victòria de la temporada i deixar enrere una mala dinàmica de resultats. El darrer triomf dels de Manix Mandiola va ser en el segon partit de competició i des d’aleshores només han estat capaços de sumar un sol punt. Després d’avançar-se en el marcador en els dos darrers enfrontaments, els blanc-i-blaus no han estat capaços de mantenir el resultat i han acabat pagant molt cars els errors defensius.

Per part seva, el Conquense, equip que la temporada passada va aconseguir l’ascens, arriba al partit amb menys necessitats que els baleàrics. Amb dos punts més que els de Mandiola, els manxecs es troben en una zona més tranquil·la de la classificació.

Paraula d’entrenador

El tècnic basc del conjunt balear ha qualificat el partit davant el Conquense de “molt important”. Mandiola ha declarat que “els punts valen igual a casa que fora, jugam davant la nostra afició i volem donar una alegria al nostre públic. La victòria ens ajudarà a creure en nosaltres mateixos i tornar al camí del triomf. L’entrenador ha valorat també el seu rival i ha afirmat que “el Conquense és un equip molt motivat perquè acaba d’ascendir a Segona B i segur que ens complicarà molt les coses. Si volem endur-nos la victòria, haurem de donar el millor de nosaltres”.

Mandiola podrà disposar de tots els seus futbolistes a excepció d’Adri Hernández, que, tot i tenir l’alta, el tècnic ha assegurat que “encara no està al cent per cent per entrar a la convocatòria. Li falta ritme de competició”.

stats