VUELTA A ESPANYA
Esports 11/09/2014

Fabio Aru brilla guanyant una segona etapa de muntanya a la Vuelta

La pròxima estrella italiana, vencedor a San Miguel de Aralar, repeteix triomf al Monte Castrove en el dia en què Chris Froome continua retallant segons al líder Contador

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaFabio Aru (Astana) continua demostrant en aquesta Vuelta a Espanya que és un dels escaladors més prometedors del ciclisme mundial, i als seus 24 anys d'ha endut una segona arribada en altura al Monte Castrove gallec, que se suma a la aconseguida a San Miguel de Aralar. El sard, sorprenent tercer al passat Giro d'Itàlia, ara és cinquè a la classificació general.

La classificació la segueix liderant Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), que continua tenint un bon marge tot i que un creixent Chris Froome (Sky) li va retallant distància. Avui, el britànic ha arribat a l'altura d'Aru després del seu atac a tres quilòmetres de meta i ha retallat dotze segons al grup de Valverde, Purito i el líder, que novament s'han intercanviat diversos atacs sense aconseguir cap diferència entre ells. Ara Froome és segon a la general a 1' 19” del madrileny, mentre Valverde segueix tercer i Joaquim Rodríguez, quart.

L'etapa ha estat rapidíssima de sortida, i en conseqüència ha costat molt que es fes l'escapada, que finalment s'ha format amb Luis León Sánchez (Caja Rural-Seguros RGA), Hubert Dupont (Ag2r) i Johan Le Bon (FDJ). El murcià ha marxat en solitari als primers dels dos passos per mantenir el seu lideratge a la classificació de la muntanya, però no ha tingut opció a disputar el triomf d'etapa.

stats