Vòlei gratis i grades plenes en memòria de Damià Seguí

El CV Palma prepara un sentit homenatge al Palau Municipal d'Esports de Son Moix per recordar la figura de l'exmandatari

El Club Vòlei Palma vol comunicar a la seva afició que el pròxim partit de Superlliga que es jugarà a Son Moix el pròxim dissabte dia 19 contra el Vecindario de Gran Canària serà designat com a partit d'homenatge per la mort de l'exmandatari del club Damià Seguí Colom.

Les màximes de Damià Seguí en el vòlei varen ser, per una banda, omplir Son Moix i, per una altra, que els mallorquins no haguessin de pagar per veure aquest espectacle. Per aquest motiu, el club té la intenció de satisfer els seus desitjos i declararà aquest partit de portes obertes, així que no es cobrarà res per l'entrada.

El club espera concentrar el màxim nombre d'aficionats aquest dia a Son Moix per fer el darrer homenatge a Seguí. 

Al final del partit, els dos equips i tota l'afició es faran una foto a la graderia del pavelló perquè es vegi ple, com a ell li hauria agradat veure sempre. El club també posarà a disposició dels aficionats un llibre de signatures perquè totes les persones que vulguin hi deixin una dedicatòria.

El club vol animar tots els que varen tenir relació amb Damià, en qualsevol dels seus projectes de vòlei, o aquelles persones que simplement simpatitzaven amb ell i reconeixen el seu suport a l'esport balear, a acudir al pavelló de Son Moix per fer, amb la seva presència, un homenatge a Damià Seguí Colom.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF