Esports 09/08/2018

Pedro Ortiz, la perla de l'Atlètic Balears, marca el primer gol

Els homes de Manix Mandiola golegen el Constànca (0-3) abans de la disputa del Trofeu Nicolás Brondo

Juanmi Mas
Pedro Ortiz, ha marcat el primer gol amb l'Atlètic Balears

PalmaVictòria contundent de l'Atlètic Balears contra un voluntariós Constància a Inca. Manix Mandiola va apostar per un 4-3-3 d’inici, amb Carl a la porteria i una línia defensiva formada per Expósito, Rubén González, Vega i Vallori, tres homes al mig amb Rovirola, Villapalos i Pedro Ortiz. Les bandes amb Kike López per la dreta, Canario a l’esquerra i en punta, Marcos de la Espada.

Canario va ser molt incisiu tota la primera part i va demostrar molt bon nivell durant la pretemporada. En el primer minut de partit, Pedro Ortiz va rematar fora de cap en molt bona posició. La pilota va sortir desviada per poc. En el minut 12, va arribar una doble ocasió, primer amb Marcos de la Espada, i el rebot afavoreix Kike López, que xuta alt per poc. Al minut 28, bona rematada de Canario que va anar al travesser. Al minut 39, bona jugada dins l’àrea de Pedro Ortiz, que va marcar amb l’esquerra gairebé sense angle. Primer gol de la perla del planter, de tan sols 17 anys.

Patrick Messow i Pedro Ortiz

El gol del jove futbolista arriba la mateixa setmana que s’ha confirmat que enguany tindrà fitxa del primer equip i és una de les grans apostes de futur de l'equip blanc-i-blau.

A la segona part del partit hi va haver carrusel de canvis. Manix va canviar el sistema per un 4-4-2 per donar entrada a Amengual, Tomás Gallardo, Adri Rueda, Nacho Heras, Hugo Díaz, Nuha i Fullana, que aquest dimecres va ser suplent. No varen poder jugar Adri Hernández, després de ser operat de la fractura del cinquè metatarsià, ni Biel Guasp, amb un petit tall a la cama que va requerir punts. En el minut 52 va arribar el primer gol d’Hugo Díaz per posar 0-2 al marcador, després d’una bona passada de Nuha amb gran assistència inclosa. Al 57, Fullana va fer el defintitu el 0-3 de penal.

El Constància podria haver fet el gol de l'honor quan en el minut 60 Campoy va llançar una pena màxima, però Miquel Amengual el va aturar.

Diumenge, arribarà el sisè partit de la pretemporada amb la disputa del 50è Trofeu Nicolás Brondo contra l’Esporles.