Publicitat
Publicitat

SUPERCOPA D'EUROPA

Pedro: "No vull marxar, però necessito tenir més continuïtat"

L'autor del gol de la victòria del Barça a Geòrgia ha parlat del seu futur després de conquerir la Supercopa d'Europa

Pedro, autor del gol de la victòria de la Supercopa d'Europa, que s'ha decidit a la pròrroga (5-4), s'ha mostrat trist i molest amb les declaracions de Robert Fernàndez. " No entenc per què ha dit que vull marxar. Només he creuat un parell de paraules amb ell, no hem estat parlant del meu futur. Si ho ha fet, però, és perquè deu tenir els seus motius", ha comentat.

El canari, visiblement apàtic, ha explicat que és normal que no estigui feliç i exultant: "Estic molt content, però és lògic que no estigui molt feliç amb aquesta situació, complicada. M'ha molestat no ser titular. Sempre vull jugar i avui ho podia fer, sense Neymar. Sempre intento ser professional i complir amb les meves obligacions", ha apuntat.

El davanter ha parlat del seu futur: " No sé què passarà. Sóc i seré sempre del Barça. No vull marxar d'aquest club, però la situació és complicada. No és una qüestió de diners, com s'ha pogut comentar. És una qüestió de continuïtat, de voler minuts. Portem diverses temporades veient que això és complicat, aquí. Sóc un jugador ambiciós", ha explicat.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF