Joaquim 'Purito' Rodríguez: "Soc un enamorat del ciclisme i de Mallorca"

El català forma part dels 8.000 corredors que dissabte participaran en la Mallorca 312 amb sortida a les 7 del matí des de la Platja de Muro

Com és tradició en cada edició, la Mallorca 312 ret homenatge a un  exciclista  professional amb el prestigiós dorsal 312, símbol de la duresa i exigència que caracteritza la marxa. En la IX edició de la prova, els participants podran rodar al costat del dorsal d'honor Joaquim ' Purito ' Rodríguez, un dels grans corredors de la història recent del ciclisme.

312 és la distància en quilòmetres d'aquesta novena edició. Purito coneix molt bé Mallorca de les seves participacions  a la Challenge  Mallorca com a ciclista professional. "Conec molt bé Mallorca i és impressionant perquè soc un enamorat de l'illa", ha dit l' exciclista, que no fa gaire que es va retirar per gaudir d'aquest esport d'una altra manera ben diferent.  " Està clar que sempre volem ser competitius, però el fet de no entrenar tant i guanyar pes fa que no puguis dur unes velocitats gaire altes. També he de dir que mai no he fet 312 quilòmetres seguits i  esper  fer tot el recorregut", ha apuntat l'esportista català a aquest diari. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF